2008 m. balandžio 5 d., šeštadienis

Akutės - žibutės

Žibuoklių žydėjimo metas... Gaila, kad nuskintos jos žydi vos dieną kitą, o į mišką išsiruošt kasmet vis sunkiau. Bent jau Izabellas Vautier žibuoklės kasdien prieš akis.
Kažkodėl man mėlynos akys visada asocijuojasi su šiomis miško gėlėmis. Ir į galvą įkyriai lenda banali frazė "akutės kaip miško žibutės". O tokio mėlynumo akių kaip mažiuko Elzės Katino retai kur pamatysi...

10 komentarų:

Linarte rašė...

Dieve, koks katulis mielas, o jau žvilgsnis.... Taip ir norisi paimti į glėbį ir rūpintis juo!
Žibuoklių labai velykų stalui papuošti ieškojau, bet kad po šalnų nebuvo nė vieno žiedelio. Reikėjo iš tavęs bent rėmintas pasiskolinti :D

Loreta rašė...

Galėjai gi ir pati išsisiuvinėti - dviejų vakarų darbas:)
O katulis tai labai apgaulingai atrodo tomis angeliškomis akimis - iš tiesų baisiai piktas ir agresyvus(bet vis vien mylimas:))

Elzė rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Elzė rašė...

Ech, o man žibutės primena vaikystę ir mamą..Kai ateidavo pavasaris pririnkdavau mamai žibučių ir uždainuodavau "Žibuoklėm pražydo šilelio šilelio šlaitai, tau, mano mamyte, pirmieji pirmieji žiedai"

Vaida rašė...

Dievinu kates, o jau šito Katino kokios išraiškingos akys... O žibučių dar šiemet neieškojau - man jos primena darželį, kai eidavom jų pasirinkti į Markučių parką (Puškinovke vadinamą :))

Dovilė rašė...

Pavasaris ir vaikystė, tai man primena žibutės, visada jų eidavome rinkti prie malūno (gyvenau tada Dzūkijoje)ir beveik visada gaudavau gimtadieniui dovanų. Širdelė nuostabi

Anonimiškas rašė...

Oi, kaip pavasariu pakvipo į nuotrauką pažiūrėjus! Nustebau, kaip tiksliai pagautos žibuoklės - ir spalva, ir forma siuvinėtų kaip tikrų :)
O katinas ir užaugo žydraakis, ar pasikeitė spalva? :)

Loreta rašė...

Gaila, bet akys iš žydrų liko žalios.Bet šiaip išaugo gražuolis - juodas, grakštus, trumpu žvilgančiu kailiu - tikra pantera:)

IRRI style rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
IRRI style rašė...

dievulėliau..... koks dailumas, koks dailumas tokio katinėlio, o jau jo akys .... kaip žbutės... jaučiu silpnybę mažyliams....maniškė buvo tokia mažyliukė, kaip kad šis dailutis kačiukas nuotraukose, kai ją parsivežėme į namus :) o dabar irgi išaugusi ir padūkusi iki negalėjimo :))))