2009 m. liepos 26 d., sekmadienis

Weekend in the Forest

In the Forest
In the Forest
In the Forest
In the Forest
In the Forest
In the Forest
In the Forest
In the Forest
In the Forest
In the Forest
Mushroom pie
Mushroom pie
Mushroom pie

16 komentarų:

  1. Радуюсь красоте и наслаждаюсь!
    Спасибо!

    AtsakytiPanaikinti
  2. jami...jami..... kaip skanu. Nepamaišytų ir man gabalėlis pyrago prie rytinės kavos :))))

    AtsakytiPanaikinti
  3. erzini vakare pyragu, dabar rytas ir vėl erzini... miške labai smagu va tik erkės gąsdina:(

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ahaaaa, o kas dabar visus grybus išrinko???? :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Какая красота! просто нет слов! И ягодки и грибочки. Фото великолепны!

    AtsakytiPanaikinti
  6. So wonderful pictures - either the photosession in the cornflower-field or the one in the forest. I can look at them and start dreaming!

    Love from Austria
    Hilda

    AtsakytiPanaikinti
  7. Какая красивая сказка получилась! :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kad nuotraukos superinės, tai čia jau seniai aišku :-)

    Bet va mane sudomino voveraičių patiekals. Kas čia ? Omletas, pyragas, užkepėlė?
    Nežinau, kaip kitos skaitytojos, bet aš tai noriu receptuko :-)

    AtsakytiPanaikinti
  9. kaip aš pavydžiu grybų... labai noriu šitokių skanėstų, bet negaliu tokių grybinių pyragų valgyt dabar :/ tai net skaudu į tokius vaizdus žiūrėt :D

    AtsakytiPanaikinti
  10. Аж слюньки текут, аппетитно!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Wonderful photos and the food looks fantastic!

    AtsakytiPanaikinti
  12. Vaivai ir Dovilei: čia siaubingai (bent jau man) skanus voveraičių pyragas:)

    Tešlai: 200g varškės, 2 kiaušiniai, 200 g sviesto, apie 300-400g miltų (dėti tiek, kad tešla būtų vidutinio kietumo ir išeitų formoje padaryti kraštus), kepimo milteliai
    Įdarui: patroškintos voveraitės, krapai, smulkintas fetos sūris( apie 200g), labai skanu su mėlynu sūriu
    Užpilui: tarkuotas fermentinis sūris, kiaušinis, 200g grietinėlės
    Kepti: 200 C temp. apie 40 min.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Ačiū, Loreta, būtinai išbandysiu :-)

    AtsakytiPanaikinti
  14. Hello
    wonderful page
    I like the mushroom pizza, may I have the recipe please :)
    thanks in davance
    Mona
    bonbons13@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti