Vaivai ir Dovilei: čia siaubingai (bent jau man) skanus voveraičių pyragas:)
Tešlai: 200g varškės, 2 kiaušiniai, 200 g sviesto, apie 300-400g miltų (dėti tiek, kad tešla būtų vidutinio kietumo ir išeitų formoje padaryti kraštus), kepimo milteliai Įdarui: patroškintos voveraitės, krapai, smulkintas fetos sūris( apie 200g), labai skanu su mėlynu sūriu Užpilui: tarkuotas fermentinis sūris, kiaušinis, 200g grietinėlės Kepti: 200 C temp. apie 40 min.
All the beautiful linen for all the beautiful homes!
About us
Fine Art Photography & Styling by Loreta and Elzė - mother and daughter. Please contact us if you would like to licence any of our photography for commercial, non-commercial, editorial or personal use. All photographs on this website are the exclusive property of Loreta Jasiukėnienė and Elze Jasiukėnaitė/ allthebeautifulthings and may not be reproduced without permission.
16 komentarų:
Радуюсь красоте и наслаждаюсь!
Спасибо!
jami...jami..... kaip skanu. Nepamaišytų ir man gabalėlis pyrago prie rytinės kavos :))))
Tos smilgos tai dieviškos...
erzini vakare pyragu, dabar rytas ir vėl erzini... miške labai smagu va tik erkės gąsdina:(
Ahaaaa, o kas dabar visus grybus išrinko???? :)
Какая красота! просто нет слов! И ягодки и грибочки. Фото великолепны!
So wonderful pictures - either the photosession in the cornflower-field or the one in the forest. I can look at them and start dreaming!
Love from Austria
Hilda
Какая красивая сказка получилась! :)
Kad nuotraukos superinės, tai čia jau seniai aišku :-)
Bet va mane sudomino voveraičių patiekals. Kas čia ? Omletas, pyragas, užkepėlė?
Nežinau, kaip kitos skaitytojos, bet aš tai noriu receptuko :-)
kaip aš pavydžiu grybų... labai noriu šitokių skanėstų, bet negaliu tokių grybinių pyragų valgyt dabar :/ tai net skaudu į tokius vaizdus žiūrėt :D
Аж слюньки текут, аппетитно!
Wonderful photos and the food looks fantastic!
Vaivai ir Dovilei: čia siaubingai (bent jau man) skanus voveraičių pyragas:)
Tešlai: 200g varškės, 2 kiaušiniai, 200 g sviesto, apie 300-400g miltų (dėti tiek, kad tešla būtų vidutinio kietumo ir išeitų formoje padaryti kraštus), kepimo milteliai
Įdarui: patroškintos voveraitės, krapai, smulkintas fetos sūris( apie 200g), labai skanu su mėlynu sūriu
Užpilui: tarkuotas fermentinis sūris, kiaušinis, 200g grietinėlės
Kepti: 200 C temp. apie 40 min.
o tai ačiū:)
Ačiū, Loreta, būtinai išbandysiu :-)
Hello
wonderful page
I like the mushroom pizza, may I have the recipe please :)
thanks in davance
Mona
bonbons13@gmail.com
Rašyti komentarą